Els Verbruggen is de onafhankelijke vertrouwenspersoon van Stichting PROV Jeugd en Gezin. Bij haar kunt u aankloppen voor een vertrouwelijk gesprek. De inhoud van dat gesprek blijft geheel tussen u en haar. Hieronder stelt zij zicht voor.

Els kunt u mailen naar e.verbruggen@stichtingprovjeugdengezin.nl of u kunt een brief sturen waarna zij contact met u opneemt. Het adres is Vertrouwenspersoon Stichting PROV Jeugd en Gezin, t.a.v. Els Verbruggen, Lindengracht 23a, 1716 DD Opmeer.

Graag wil ik me voorstellen, d.d. 13-03-2017

Els Verbruggen-Smit
Geboren op 08-11-1949 in de Wieringermeer.
Gehuwd met Jan Verbruggen op 16-06-1979.

Na het voortgezet onderwijs heb ik een lerarenopleiding (N-XIX) gevolgd en heb als lerares gewerkt in het huishoudonderwijs op lager- en middelbaar niveau. Met deze bevoegdheid maakte ik de overstap naar de gezins- en bejaardenzorg en heb daar leiding gegeven aan o.a. de verzorgenden en de begeleiding van de gezinnen.

Vervolgens deed ik aan de Sociale Academie de parttime opleiding Maatschappelijk Werk. Tijdens en na deze opleiding bleef ik in de gezins- en bejaardenzorg werkzaam als leidinggevende.

De laatste 18 jaar van mijn werkzaam leven was ik coördinator in een kloostergemeenschap van vrouwelijke religieuzen. Ik was er zowel voor de individuele religieuze alsook voor de gemeenschap; daarnaast stuurde ik medewerkers aan en had de zorg voor materiële zaken.

Als vrijwilliger heb ik me altijd ingezet en doe dat nog steeds voor pastorale taken in de R.K. kerk. Daarvoor heb ik diverse cursussen gevolgd en gegeven aan vrijwilligers.

listening-ear